Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Giris » Ürünler » ZnSe ve GaAs Odak Lens

ZnSe ve GaAs Odak Lens (Lazer Makineleri Lazer Lens )

Menşe Ülkesi: Çin
Ürün Standart: Q / EFR / J1.1-2012
Kategori: Optik lens, optik aksesuar
Reklam, ambalaj, işi işleme, dekoratif yapı malzemeleri, giyim, ve daha sektörlerde lazer kesim, lazer oyma, lazer işaretleme ve diğer lazer işleme: Uygulama.

Genel bakış: Bu sayfa GaAs odak lens ve ZnSe odak lens dahil olmak üzere lazer odak lensler, üzerinde duruluyor. Bu optik lensler yaygın lazer işleme makineleri çeşitli uygulanır.

GaAs Odak Lens GaAs odaklı lens yaygın lazer kesme makineleri, lazer gravür makineleri, lazer işaretleme makineleri ve daha fazla kullanılan CO2 lazer ayna. Biz düz-küresel GaAs fokal lens ve pazar taleplerini karşılamak için bir hilal şeklinde GaAs fokal lens ürettiler.

ZnSe Odak Lens

Biz yüksek lazer güç yoğunluğu dayanacak ZnSe odak lens etkinleştirmek ve CO2 lazer işleme için ortak bir 10.6mm dalga boyunda% 99.5 geçirgenliği düşük bir emilim ve çift taraflı anti-yansıtma yetenekleri ile ABD ithal CVD ZnSe kullanın sanayi uygulamaları.

Buna ek olarak, kırınım ve anomaliler yönünden optimize edilmiş tasarımı sayesinde, bizim ZnSe odak objektif 'nokta çapı diğer odak lensler ile aynı odak uzunluğu koşulları altında minimum ulaşır.

Bizim ZnSe odak lens katı yüzey kaplama vardır ve temizlendi olabilir. Odak uzaklığı, arka odak uzaklığı, lens çapı ve etkili diyafram bireysel kullanıcı ihtiyaçlarına göre dizayn edilebilir.

Lazer Odak Lens İşleme Gereksinimi

Teknik Parametre Değer
Dalga boyu 10.6 um
Odak Uzunluğu Tolerans ±1%
Geometrik Tolerans 0/-0.1mm
Kalınlık Toleransı ±0.1mm
Yüzey 20-10
Acayiplik < 3′
Etkili Diyafram > 90%
pah < 0.2 ×45°
Kaplama Filmin 10.6μm anti yansıtma
Geribildirim formu