Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Destek
  • Kalite Güvencesi

  • 1. Cl, F, ZS ve F-220 serisi CO2 lazer tüp garanti sırasıyla 180,300,360 ve 300 gündür.

    2. Çıkış garanti süresi ilk yarısı etiketinde tarih çalışmaları kapsamında kullanıcıların bizim kılavuzuna göre çalışır, güç anma gücünün% 80'den az ise biz ücretsiz olarak değiştiririz. Yerine lazer tüp yenilerini aynı garantiyi sahip olacaktır. Tek ulaşım yük alıcı tarafından karşılanacaktır. Lazer tüp yapısı hasarlı veya değiştirildiğinde, biz sorumlu olmayacağız.

    3. Kullanıcıların kılavuzuna göre çalışır, güç anma gücünün az% 75 olması durumunda garanti süresinin ikinci yarısında, biz tamir veya ücretsiz değiştiririz. Değiştirilmesi ya da tamir lazer tüp alıcı bizden ilk kez satın aynı garantiyi sahip olacaktır. Tek ulaşım yük alıcı tarafından karşılanacaktır. Lazer tüp yapısı hasarlı veya değiştirildiğinde, biz sorumlu olmayacaktır.

    4. Biz hasar veya yanlış kullanım sırasında meydana gelen ve talimat kitapları doğrultusunda girmeyen sorunlardan sorumlu değildir.

    5. kalite güvencesi, sadece aşağıdaki gereksinimleri karşılaması iade ürünler için geçerlidir:
    a. Görünüm ve yapı lazer borusunun, hem de belgesi, iyi durumda bulunmaktadır.
    b. Pencere, kirlenmiş çizik veya kırık değil.
    c. Iade edilen sağlam lazer tüp taşıma sırasında hasar görmüşse, EFR sorumlu değildir.

    6. Cam lazer tüp geldikten sonra kırık bir yapıya sahiptir tespit edilirse 7 gün içinde bize haber veriniz. Nakliye müşterinin sorumluluğundadır olsa EFR, ücretsiz lazer tüp yerini alacak. Biz böyle 8. gününde bu başlangıç ​​olarak bir durumda sorumlu değildir unutmayın.

  • + Daha
  • Satış Sonrası Servis

  • Sorunlar CO2 lazer tüp ve ilgili ürünlerin kendi kullanımı sırasında ortaya çıkan varsa Müşteriler geribildirim ve ilgili fotoğraf ve videoları sağlamanız gerekir.
    Sorun bilgisi 24 iş saati içinde bizim teknisyenleri iletti olacak, ve daha sonra sorunun nedenini belirlemek için hızlı çalışacaktır.
    Müşteriler 48 saat içinde, sorun nedenleri, ve bir çözüm haberdar edilecektir.
  • + Daha
  • Sıklıkla Sorulan Sorular

  • S: Nasıl lazer işleme ekipmanları başladıktan sonra düzgün ve etkili çalışmıyor geliyor?
    A: Aşağıdaki öğeleri kontrol edin: CO2 lazer destek noktası uygun tubeis ki, ışık şiddeti uygun ve ışık yolu düzdür. Ayrıca odak uzaklığı doğru olduğundan emin, soğutma suyu akış hızı normal, ve nihayet, lazer tüp penceresinin temiz ve bozulmamış olduğundan emin olun. Tezler hala hiçbir cevap yol ise, lazer tüp, bir kalite sorunu olabilir.

    S: Neden lazer işleme ekipmanları çalışmaları ilk düzgün yapar, ama yavaş yavaş daha sonra daha etkisiz hale?
    A: İncelemek ve kapalı lazer tüp destek eklem kendi doğru yerde olduğundan emin olun. Ayrıca su sıcaklığı 30ºC olduğundan emin olun, lazer lens etkili bir ısı dağılımı vardır, ve soğutma suyu akış hızı düzenli. Soğutma suyu da temiz olmalıdır. Yukarıdaki öğeleri düzgün çalışıyorsanız, o zaman bir kalite sorunu için lazer tüpü kontrol edin.

  • + Daha
  • Teknik Destek

  • 1.Distile su ve arıtılmış su da uygulanabilir olsa soğutma sıvısı gibi yumuşak su kullanın. Su sıcaklığı 12-30º Cı aralık içerisinde kontrol edilmesi gerekir. Su sıcaklığı yukarıda ise, soğutma sıvısı yerine, ya da su soğutucusu kapatın lütfen.Soğuk bölgede, kullanımdan sonra CO2 lazer tüp soğutma suyu boşaltın, aksi takdirde soğutma suyu dondurmak ve cam tüp kırılabilir. (Özel not: Bir alternatif akım kullanırken, su deposu güvenli bir zemin bağlantısı olduğundan emin olun.)

    2. Bağlama telleri de izole edilmeli, kirlenmiş olmaktan pencereyi korumak için bir aspiratör kullanın lütfen.

    3. Yüksek gerilim terminali, temiz ve kuru, yanı sıra elektrik boşalmasını önlemek için uzak metal muhafaza olmalıdır. Rutin kontrol ve bağlantı yüksek voltaj emin olun sabittir ve iç bozulmamış.

  • + Daha