Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Giris » Ürünler » Toplam Reflektör

Toplam Reflektör(Lazer İşaretleme Makine için Reflektif Lazer Ayna, Lazer Kazıma Makinesi ve Lazer Kesim Makinesi)

Menşe Ülkesi: Çin
Ürün Standart: Q / EFR / J 1,1-2.012
Kategori: Optik lens, optik aksesuar
Reklam, ambalaj, işi işleme, dekoratif yapı malzemeleri, giyim, ve daha sektörlerde lazer kesim, lazer oyma, lazer işaretleme ve diğer lazer işleme: Uygulama.

Genel Bakış: Onlar CO2 lazer cihazında bir tam optik yol oluşturmak için lazer odak lensler ile işbirliği gibi toplam reflektörler, lazer iletim sistemlerinde önemli bir unsurdur. Yansıtıcı ayna, yerden tasarruf ışık kaybını azaltmaya yardımcı olur, ve rezervleri lazer güç. Bu tür lazer kesme makineleri, lazer gravür makineleri ve lazer markalama makineleri gibi lazer ekipmanları için büyük bir optik aksesuar.

EFR Mo toplam reflektörler ve Si toplam reflektörler de dahil olmak üzere toplam reflektörler sağlayan Çin'deki bir uzman optik lens üreticisi.

Mo Toplam Reflektör Toplam reflektörler genellikle alt tabakalar olarak Mo ve Si kullanın. Mo toplam reflektör tipik kaplanmamış ve çalışma ortamları için zorlu gereksinimleri karşılamak için yüksek lazer gücü dayanabilir. Bu temizlendi ve uzun hizmet ömrü, ancak düşük yansıtma var olabilir.

Si Toplam Reflektör Si toplam reflektör büyük termo-optik özelliklere sahiptir, ve şu anda lazer ekipmanları için en sık kullanılan yansıma lens. Bu yeni optik ayna, bir alt-tabaka olarak tek kristal Si kullanır ve bir dielektrik malzeme ile kaplanır. Buna bağlı olarak, etkili bir yüksek yansıtıcı oranda CO2 lazer yansıtmaktadır. Si toplam reflektörler temizlendi ve bir hafif ve oksidasyona karşı mükemmel direnç özelliği olabilir.

İşleme Gereksinimi

Teknik Parametre Değer
Geometrik Tolerans 0/-0.1mm
Kalınlık Toleransı ±0.1mm
Yüzey S1: 40-20, S2: Doğru taşlama
Paralellik < 1′
Etkili Diyafram > 90%
Pah < 0.2 ×45°
Kaplama Film Yüksek yansıtıcı film
Geribildirim formu