Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Neden Biz?

Teknolojik Mükemmellik
EFR imalat CO2 lazer tüpler 20 yıllık deneyime sahip ve teknik mektup patent bir dizi kazanmıştır. Biz ürünleri araştırma ve geliştirme yeteneğine sahip teknisyenler bir grup yetenekli, ve CE 2012 yılında sertifikalı edilmiştir vb lazer kesim makinesi, lazer oyma makinesi, lazer işaretleme makine için geçerli lazer ürünleri bir dizi istihdam.

Yıllardır, araştırma ve geliştirme ekibi geliştirme yönüne uygun ve sürekli uluslararası piyasalarda tıbbi ve endüstriyel kullanım için yeni, yenilikçi lazer sarf başlatıyoruz endüstriyel lider teknolojiler okuyan üzerine yoğunlaşmıştır.

Kararlı ve Dayanıklılık Projesi
Yüksek stabilite, inanılmaz uzun ömürlü ve sızdırmaz performansı ile CO2 lazer cihazları EFR farklı serisi farklı uygulamalar farklı ihtiyaçlarını karşılamak için farklı lazer güçler var, ve son derece müşterilerimiz tarafından övgüyle edilmiştir.
Yüksek kaliteli lazer ışınları ve 10.000 saatlik bir ömrü ile, ZX serisi CO2 lazer tüpleri deforme optik kavite neden olarak değiştirilen çıkış modları sorunu çözer sızdırmaz vardır.

Müşteriler arasında mükemmel Güvenilirlik
Bizim uluslararası ticaret ekip deneyim yaklaşık 10 yıl vardır, ve başarıyla dünya çapında 40 farklı ülke ve bölgelere ürünlerimizi ihraç etti. EFR markalı lazer ekipmanları aksesuarları yaygın uluslararası piyasalarda tanınan ve müşterilerinin binlerce güvenini kazanmıştır.



Sıkı Kalite Kontrol
Biz ürün kalitesi önem büyük yer ve her ürün sıkı ürün test prosedürleri uğrar. Her ihraç ürünü tamamen uluslararası standartlara ve yöntemlere bilinen sıkı göre denetlenir. Aşağıda gösterilen bir yaşlanma testtir.

Profesyonel Paketleme
Bizim kompakt ve son derece güvenli ambalaj ürün özellikleri ve ulaştırma modları için hazırlanmıştır. Bu sıkı kayma ve taşıma sırasında kaymasını önlemek için, cam lazer tüpler uygun yapışkan bant ve sünger kullanın. Ayrıca pencerenin sonunda 70 mm sünger ve tam yansıtıcı aynanın yerinden ucunda bir 50 mm sünger kullanın.


24/7 Satış Sonrası Servis
EFR ürünlerini üretirken zaman yakın önem veriyor ve tüm müşterilerimiz için 24/7 satış sonrası hizmet vermektedir. Özellikle atanan personel, e-posta ve telefon yoluyla tüm sorulara cevap hazırdır.



Risksiz Satın Alma

Müşterilerin risksiz bir satın alma deneyimi garanti, ödeme yöntemleri çeşitli kabul ve tüm ürünlerimiz için sıkı kalite kontrol uygulamak.