Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Teknik Destek

1.Distile su ve arıtılmış su da uygulanabilir olsa soğutma sıvısı gibi yumuşak su kullanın. Su sıcaklığı 12-30º Cı aralık içerisinde kontrol edilmesi gerekir. Su sıcaklığı yukarıda ise, soğutma sıvısı yerine, ya da su soğutucusu kapatın lütfen.Soğuk bölgede, kullanımdan sonra CO2 lazer tüp soğutma suyu boşaltın, aksi takdirde soğutma suyu dondurmak ve cam tüp kırılabilir. (Özel not: Bir alternatif akım kullanırken, su deposu güvenli bir zemin bağlantısı olduğundan emin olun.)

2. Bağlama telleri de izole edilmeli, kirlenmiş olmaktan pencereyi korumak için bir aspiratör kullanın lütfen.

3. Yüksek gerilim terminali, temiz ve kuru, yanı sıra elektrik boşalmasını önlemek için uzak metal muhafaza olmalıdır. Rutin kontrol ve bağlantı yüksek voltaj emin olun sabittir ve iç bozulmamış.

4. Talimatlarda belirtilen anma gücü ve akım ile sıkı bir uyum içinde lazer ekipmanları yedek parça kullanın. Uzun vadeli aşırı akım operasyon lazer tüpler ömrünü kısaltır. Lazer cihazı kullanırken akıllı ve lazer enerji tasarrufu edin. optimum güç anma gücünün% 80'den az olduğunu.

5. Lazer işleme ekipmanları başlamadan önce, su soğutucusu açmak için emin olun. Soğutucuların olmadan su pompaları ve su soğutucuları tavsiye edilmez iken soğutucu ile su soğutucu, tavsiye edilir.

6. Endüstriyel lazer tüp, lazer gücünü test ederken ikinci metal boru daha uygun olduğu gibi, yerine Synrad bölgesinin Tutarlı markalı güç metre kullanın lütfen.

7. Gaz sıcaklığı bu lazer kesme makinesi yedek parçası çıkış gücü üzerinde önemli bir etkisi vardır. Gaz sıcaklığı artarsa, çıkış gücü azalacaktır. Gaz sıcaklığı belirli bir kritik değere ulaştığında, çıkış gücü, daha azaltmak sıfıra olacaktır. Bu durumda, gerilim kuvvet maddi kayıplara neden, cam tüp kırılabilir.
Bu nedenle, bir su soğutucu, lazer tüp düzgün deşarj ve verimli bir fotoelektrik dönüşüm olmasına izin verir gazı sıcaklığı, etkili soğutma için gereklidir.
Su soğutucu açmadan önce, tam soğutma boru doldurmak için su çıkışını ayarlamak ve içinde hiçbir kabarcıklar vardır emin olun.

8. Devreye sırasında, optimum güç çıkışı elde etmek için, destek noktası veya CO2 lazer tüp yönünü ayarlamak lütfen.

9. Tüp uzunluğunun iki ¼ pozisyonlarında iki destek noktaları bulun ve soğutma suyunun akış hızını emin olun 2-4L / dakikadır. Aksi takdirde, kiriş modu etkilenecektir ve çıkış gücü azalır. Ayrıca soğutma suyu tamamen lazer tüp doldurmak için yeterli olduğundan emin olun.

10. Etkili ısı dağılımı için net lazer tüp tutmak ve kireç oluşumunu önlemek. Kireç ölçek% 20 seyreltilmiş hidroklorik asit kullanılarak temizlenebilir.

11. Bu lazer oyma makinesi aksesuarı kırılgandır. Bunun üzerine ekstra stres koymayın.

12. Rutin su basıncını kontrol edin ve lazer tüp soğutma suyu koruması altında düzgün çalıştığından emin.

13. Doğru uyumlu lazer güç kaynağı kullanın lütfen.

14. CO2 lazer tüp, lazer işleme ekipmanları uymuyorsa lazer tüp yerleştirmek, böylece ekipmanı değiştirmek lütfen. Örneğin: lazer tüp uzun ise, lazer tüp yerleştirmek için makinenin her iki ucunda delikler olabilir lazer tüp daha büyük bir çapa sahip, bir büyük çaplı biri tüp tutucu değiştirebilirsiniz.

15. Genellikle, mevcut ayarlamak ve montaj ve devreye alma sırasında gerilim muhafaza edebilirsiniz.

16. Mühürlü lazer tüpleri performansına ek olarak, lazer ekipmanları yansıtıcı ayna ve ışık yolu hassas lazer işleme etkisi etkileyecektir.Lazer işleme ekipmanları düzgün çalışmıyorsa .

17. Güç kaynağı ve gerilim trafosu kontrol ediniz.