Beijing EFR Laser S&T Co., Ltd.

Adres: Üçüncü kat, Bina 1, No.15 Guanghua Street, endüstriyel Geliştirme Bölgesi, Tongzhou Bölgesi, Pekin

Tel.: +86-10-64361009

Fax: +86-10-64361009

Metal ve Metal olmayan Lazer Kesici için 220W Lazer Tüp (Metal olmayan ve Sac Kesme)

220W Lazer Tüp modelleri
F-220 CO2 Lazer Tüp

Ürün Özellikleri
220W bir çıkış gücüne sahip CO2 lazer tüpleri güçlü enerji düzeyleri, mükemmel ışın modları, yeterli lazer gücü, uzun ömürlü ve güvenilir istikrar ile karakterizedir. Bunlar mühürlü CO2 lazer cihazları akrilik, tekstil, deri ürünleri, ahşap, metal levha ve daha fazla lazer kesim için kullanılabilir.

F-220 lazer tüp dahil lazer kesim makinesi için bu güvenilir, istikrarlı, yüksek güçlü ve yüksek hızlı yedek parça, farklı malzemeler için lazer kesme, hayati bir rol oynamaktadır ve lazer kesme makinesi üreticileri arasında bir üst seçimdir. Onlar lazer kesme makineleri çoğunluğu için geçerlidir ve sac kesme kesme tahtaları, kalın organik cam ve daha ölmek için kullanılır.

Uygulamalar
Lazer kesim paslanmaz çelik, karbon çelik, metal plakalar ve diğer metal malzemelerin işlenmesi esastır. Lazer kesme makineleri yaygın inşaat, petrol, gıda işleme, ev aletleri, özel araçlar, tarım, ormancılık, çevre koruma, havacılık mühendisliği ve daha fazlasını içeren sektörlerde, bir dizi makine imalat ve işleme kullanılmaktadır. EFR CO2 lazer tüpleri gibi, yüksek kaliteli lazer kesim makinesi aksesuarları ile donatılmış lazer kesim araçları, mamul yüksek kaliteli ve katma değer için izin verebilirsiniz.

Avantajları
1. yüksek hassasiyet, hızlı hızlı ve 0.1mm dar çentik genişliği - 0.2 mm.
2. Bir yumuşak ve ≤Ra12.5 bir yüzey pürüzlülüğü, otomat yüzeyi çapak
3. İş parçasını sağlamak kesme temassız lazer kesim ve tek seferlik kaliteli hasarlı veya deforme değildir.
4. Farklı sertlik seviyeleri ve şekil malzemeleri uygulanabilir.
5. Plastik, ahşap, PVC, deri, tekstil, organik cam ve daha fazlasını içeren metalik olmayan malzemeler, uygulanabilir
6. Hiçbir kalıpları gerektirir bilgisayar programlama ve kısa üretim döngüsü zaman, maliyet ve malzeme tasarrufu sağlar.

Bitmiş ürün